O nouă ediție a Maratonului Internațional Sibiu Reviewed by CD on . Asociația Club Sportiv Grey Projects în parteneriat cu Fundația Comunitară Sibiu organizează o nouă ediție a Maratonului Internațional Sibiu. Sâmbătă, 1 iunie, Asociația Club Sportiv Grey Projects în parteneriat cu Fundația Comunitară Sibiu organizează o nouă ediție a Maratonului Internațional Sibiu. Sâmbătă, 1 iunie, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție a Maratonului Internațional Sibiu

O nouă ediție a Maratonului Internațional Sibiu

O nouă ediție a Maratonului Internațional Sibiu

Asociația Club Sportiv Grey Projects în parteneriat cu Fundația Comunitară Sibiu organizează o nouă ediție a Maratonului Internațional Sibiu. Sâmbătă, 1 iunie, peste 5500 de alergători, adulți și copii, vor alegra vor concura pentru a susține 40 de cauze, inițiativele noi venite dinspre grupuri informale, cât și proiectele organizațiilor non-guvernamentale.

Cea de-a opta ediție a competiției aduce, alături de probele tradiționale de maraton-42,195 km, semimaraton – 21 km, cros – 5 km, 10 km, ștafete și cursele copiilor și o probă nouă: Squad Race, o cursă destinată tinerilor între 13 și 17 ani. Traseele celor șapte curse sunt identice până la un anumit punct și străbat municipiului Sibiu, comunele Rășinari și Poplaca.

Startul pentru toate cursele se va da diferențiat din Piața Mare. Poarta de start/finish va fi și un suport pentru expunerea unei instalații de artă realizată de artistul Ștefan Radu Crețu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus