Jandarmii sibieni au alergat la Maratonul Internațional Sibiu Reviewed by CD on . Jandarmii sibieni au fost alături de SALVAMONT Sibiu și au alergat în scopul destinat strângerii de fonduri pentru achiziționarea a unui dispozitiv Skid Med Gua Jandarmii sibieni au fost alături de SALVAMONT Sibiu și au alergat în scopul destinat strângerii de fonduri pentru achiziționarea a unui dispozitiv Skid Med Gua Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Jandarmii sibieni au alergat la Maratonul Internațional Sibiu

Jandarmii sibieni au alergat la Maratonul Internațional Sibiu

Jandarmii sibieni au alergat la Maratonul Internațional Sibiu
Jandarmii sibieni au fost alături de SALVAMONT Sibiu și au alergat în scopul destinat strângerii de fonduri pentru achiziționarea a unui dispozitiv Skid Med Guard necesar transportului persoanelor accidentate cu ajutorul UTV-ului Side by Side.
Printre jandarmii care au alergat astăzi este plutonierul Dobrin Edi, care face parte din echipa jandarmilor montani sibieni și își desfășoară activitatea în stațiunea montană Bâlea:
„Este prima dată când particip la un astfel de eveniment, a fost o experiență personală memorabilă și am simți că acest Maraton este o luptă comună pentru îndeplinirea unui scop.
Mă bucur că am putut susține proiectul Salvamont Sibiu pentru achiziționarea unui dispozitiv Skid Med Guard necesar în desfășurarea intervențiilor din zonele montane.
Atât eu cât și colegii mei am fost susținuți în această activitate de reprezentanții Asociației Sportive “Clubul Cibinum” Sibiu.”
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus