Șeful unei echipe de muncitori din Sibiu, cercetat penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public Reviewed by CD on . În data de 28.10.2013, în cadrul activităţilor de evaluare a lucrărilor din partea carosabilă, poliţişti din cadrul Biroului Rutier, au verificat lucrarea de re În data de 28.10.2013, în cadrul activităţilor de evaluare a lucrărilor din partea carosabilă, poliţişti din cadrul Biroului Rutier, au verificat lucrarea de re Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șeful unei echipe de muncitori din Sibiu, cercetat penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public

Șeful unei echipe de muncitori din Sibiu, cercetat penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public

Șeful unei echipe de muncitori din Sibiu, cercetat penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public

În data de 28.10.2013, în cadrul activităţilor de evaluare a lucrărilor din partea carosabilă, poliţişti din cadrul Biroului Rutier, au verificat lucrarea de reabilitare de pe strada Şerbota.
În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că traficul pe strada Şerbota, de la intersecţia cu strada Urlea şi până la intersecţia cu strada Podragu era blocat prin amplasarea unei benzi şi prin realizarea de şanţuri pe toată lăţimea străzii, fiind imposibilă circulaţia pietonilor şi a autovehiculelor.
Şeful echipei de lucru a fost identificat, în persoana numitului S. V., în vârstă de 47 ani, domiciliat în municipiul Sibiu. Acesta este cercetat penal pentru blocarea cu intenţie a drumului public aducându-se atingere dreptului la libera circulaţie a participanţilor la trafic, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 92 alin.4 din OUG 195/2002R.
Antreprenorul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor art. 8 alin.1 si 3 din HG 1391/2006.
Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Rutier Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus