Sibiu: Achiziţii de echipamente pentru locuri de joacă şi pentru mişcare Reviewed by CD on . Serviciul Gospodărire din cadrul Primăriei Sibiu parcurge în prezent procedurile de achiziţie pentru o serie de echipamente care vor fi instalate în locurile de Serviciul Gospodărire din cadrul Primăriei Sibiu parcurge în prezent procedurile de achiziţie pentru o serie de echipamente care vor fi instalate în locurile de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sibiu: Achiziţii de echipamente pentru locuri de joacă şi pentru mişcare

Sibiu: Achiziţii de echipamente pentru locuri de joacă şi pentru mişcare

Sibiu: Achiziţii de echipamente pentru locuri de joacă şi pentru mişcare

Serviciul Gospodărire din cadrul Primăriei Sibiu parcurge în prezent procedurile de achiziţie pentru o serie de echipamente care vor fi instalate în locurile de joacă şi în parcuri.

Căţărători piramidale pentru copii de peste 6 ani. Serviciul Gospodărire a achiziţionat trei piramide pentru căţărare care vor fi instalate în locuri de joacă din oraş. Piramidele de căţărare sunt formate din frânghii asigurate prin bare metalice fixate în pământ. Deocamdată s-a stabilit locul de instalare pentru două dintre acestea. Una dintre instalaţii va fi amplasată în locul de joacă de pe strada Oaşa, iar cealaltă va fi instalată în locul de joacă de pe Bulevardul Mihai Viteazu. Valoarea acestui contract este de 133.770,78 lei.

Aparate pentru mişcare în aer liber. Procedurile de achiziţie sunt în curs pentru cumpărarea a 12 aparate pentru mişcare în aer liber care urmează să fie amplasate în parcurile din Sibiu. Este vorba de aparate de următoarele tipuri: aparate pentru extensia taliei, aparat pentru picioare, aparat întărire braţe, aparat extensie şi mers, aparat de tip bicicletă. Acestea vor fi instalate în Parcul Sub Arini şi pe Bulevardul Mihai Viteazu. Dacă această primă etapă va avea succes în rândul sibienilor, proiectul va continua prin amplasarea de astfel de echipamente în mai multe locaţii din Sibiu. Valoarea celor 12 aparate cumpărate în această etapă este de 59.400 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus