Este Film Festival la Sibiu Reviewed by CD on . Cea de-a patra ediție Este Film Festival aduce la Sibiu cele mai premiate și apreciate producții europene. În perioada 17-21 aprilie cinefilii vor putea urmări Cea de-a patra ediție Este Film Festival aduce la Sibiu cele mai premiate și apreciate producții europene. În perioada 17-21 aprilie cinefilii vor putea urmări Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Este Film Festival la Sibiu

Este Film Festival la Sibiu

Este Film Festival la Sibiu

Cea de-a patra ediție Este Film Festival aduce la Sibiu cele mai premiate și apreciate producții europene. În perioada 17-21 aprilie cinefilii vor putea urmări o mare varietate de filme în cadrul celor cinci secțiuni ale festivalului: Best of Europe, Film Românesc, In Frame, CinExplorez și Experiențe. Acestora li se adaugă anul acesta și secțiunea competițională la care s-au înscris realizatori de film din toată țara.

Secțiunea Best of Europe prezintă cele mai apreciate filme lansate în ultimii doi ani. Secțiunea Film Românesc are ca scop punerea în valoare a celor mai noi producții românești și încurajarea realizatorilor lor.

Ca în fiecare an secțiunea In Frame se concentrează pe un regizor, un actor, o temă, o țară sau un gen cinematografic. Ediția din acest an are ca temă „Femmes Fatales” pentru a promova filme franceze cu personaje feminine puternice.

În cadrul secțiunii Experiențe, publicul va putea urmări filme în moduri inedite. Va fi amenajat „Dormitorul cu Filme”, la CineBrunch vor putea fi vizionate filme, dar și degustate diverse bunătăți, iar „Vede cine nu aude, aude cine nu vede” se va juca din nou cu simțurile spectatorilor.

CineExplorez se adresează publicului tânăr. Acesta va putea urmări două filme românești – unul pentru copii și unul pentru adolescenți. Cei mici se vor bucura și de o animație, în avanpremieră la ESTE FILM Festival. Experiența cinematografică a adolescenților va fi completată și de un atelier de storytelling.

Proiecțiile vor avea loc la Teatrul Gong, Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sala Mare și Sala Mică și Muzeul Astra. Biletele pot fi achiziționate online sau direct de la spațiile de proiecție, în limita locurilor disponibile. Prețul unui bilet este de 12 lei, cu excepția evenimentelor CineBrunch și Dormitorul cu filme, la care prețul biletului va fi de 40 lei/eveniment/persoană. De asemenea, publicul are posibilitatea de a achiziționa abonamentele pe tot festivalul, în valoare de 100 lei (valabil pentru toate proiecțiile din cadrul festivalului, mai puțin CineBrunch și Dormitorul cu filme).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus