Eveniment organizat de Asociația Casa Calfelor Sibiu Reviewed by CD on . Începând cu data de 29 iulie și până în 18 august, meșteșugari călători din diferite țări europene se întâlnesc la Sibiu pentru a lucra împreună și pentru a pre Începând cu data de 29 iulie și până în 18 august, meșteșugari călători din diferite țări europene se întâlnesc la Sibiu pentru a lucra împreună și pentru a pre Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Eveniment organizat de Asociația Casa Calfelor Sibiu

Eveniment organizat de Asociația Casa Calfelor Sibiu

Eveniment organizat de Asociația Casa Calfelor Sibiu

Începând cu data de 29 iulie și până în 18 august, meșteșugari călători din diferite țări europene se întâlnesc la Sibiu pentru a lucra împreună și pentru a prezenta tradiția demult uitată în Transilvania a plecării în călătorie a tinerilor meșteșugari.

În cadrul atelierelor de lucru organizate în curtea Bisericii Evanghelice din Piața Huet, vor fi prezente calfe de diferite meserii: fierari, dulgheri, pietrari și brutari. Sibienii și turiștii îi vor putea urmări lucrând. De asemenea, publicul va avea ocazia de a participa la un workshop gastronomic în care brutarii germani și francezi aduc o serie întreagă de cunoștințe cu privire la diverse specialități de brutărie.

Deschiderea festivă a atelierelor de lucru va avea loc miercuri, 31 iulie 2019, la ora 19.00. Acestea se vor desfășura de luni până vineri în intervalul orar 8-17 și sâmbăta de la 8 la 15.

„Transfer european de cultură și cunoștințe prin intermediul calfelor călătoare 2019„ este un eveniment organizat de Asociația Casa Calfelor Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2019.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus