Concurs „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu” Reviewed by CD on . Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) desfășoară în această perioadă proiectul „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”, cofinanțat de Primăria Munic Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) desfășoară în această perioadă proiectul „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”, cofinanțat de Primăria Munic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Concurs „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”

Concurs „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”

Concurs „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”

Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) desfășoară în această perioadă proiectul „Cea mai frumoasă terasă din Sibiu”, cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2019 . Pentru că terasele sezoniere au devenit parte a peisajului urban din centrul istoric al Sibiului, iar modul de amenajare al acestora nu este de fiecare dată unul potrivit, prin această inițiativă se dorește încurajarea modernizării și amenajării teraselor în concordanță cu specificul și arhitectura orașului.

În acest scop organizatorii au lansat un concurs prin intermediul căruia sibienii sunt invitați să desemneze cea mai frumoasă terasă din Sibiu. Într-o primă etapă, doritorii sunt rugați să trimită, până luni, 29 iulie, pe adresa redactia@turnulsfatului.ro , sugestii de terase care pot intra în competiție. În baza acestor date, se va întocmi o listă cu terasele aflate pe domeniul public, dar și pe domeniul privat care vor intra în competiție.

În a doua etapă a concursului, în perioada 1-25 august, sibienii sunt invitați să voteze pe platforma www.turnulsfatului.ro , care este terasa pe care o apreciază cel mai mult din punct de vedere estetic. În același timp, chestionare cu un sondaj de opinie pot fi completate în „Orașul Artiștilor” din Piața Mică, în aceeași perioadă menționată în care se desfășoară și concursul în on-line.
Un juriu format din specialiști în urbanism, arhitecți și reprezentanți ai administrației locale vor evalua la rândul lor terasele propuse pentru concurs, urmând să facă și ei un clasament.

În 31 august vor fi anunțate cele două terase câștigătoare care vor fi premiate de către organizatori, primind titlul de ”Cea mai frumoasă terasă a anului 2019”.

În cadrul acestui proiect, specialiștii vor documenta un material comparativ cu alte regulamente similare din ţară şi străinătate, ce va include şi propuneri de îmbunătățire a Regulamentului actual de organizare şi funcţionare al teraselor sezoniere pe domeniul public sau privat al Municipiului Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus