Exercițiu efectuat de ISU Sibiu la un hotel Reviewed by CD on . ISU Sibiu a desfășurat astăzi un exercițiu în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție, la o unitate de cazare de tip hotelier, în m ISU Sibiu a desfășurat astăzi un exercițiu în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție, la o unitate de cazare de tip hotelier, în m Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Exercițiu efectuat de ISU Sibiu la un hotel

Exercițiu efectuat de ISU Sibiu la un hotel

Exercițiu efectuat de ISU Sibiu la un hotel

ISU Sibiu a desfășurat astăzi un exercițiu în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție, la o unitate de cazare de tip hotelier, în municipiul Sibiu pe strada Nicolae Bălcescu.
Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric general, situat în proximitatea blocului alimentar. În blocul alimentar au fost surprinse 3 persoane.
Întreg personalul hotelier (peste 30 de persoane) s-au autoevacuat în cel mai scurt timp, în locurile de adunare prestabilite, până la sosirea forțelor de intervenție. Dat fiind faptul că în unitatea de cazare, la momentul desfășurării exercițiului se aflau peste 80 de persoane cazate, acestea au fost notificate în prealabil de conducerea unității de cazare despre desfășurarea exercițiului și despre faptul că nu este necesar să se autoevacueze, limitând astfel disconfortul creat.
La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul hotelier privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.
La acest exercițiu au participat peste 25 pompieri militari și paramedici cu 5 autospeciale (stingere cu apă și spumă,, salvare de la înălțime și de asistență medicală specializată).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus