O nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu Reviewed by CD on . Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu revine pe scenele și străzile sibiene cu spectacole de teatru, dans, circ contemporan, conferințe, concerte, even Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu revine pe scenele și străzile sibiene cu spectacole de teatru, dans, circ contemporan, conferințe, concerte, even Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

O nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

O nouă ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu revine pe scenele și străzile sibiene cu spectacole de teatru, dans, circ contemporan, conferințe, concerte, evenimente speciale și întâlniri memorabile.
În perioada 24 iunie-3 iulie, iubitorii artelor spectacolului pot asista la aproape 800 de evenimente în 80 de spații de joc, reunite sub tema ediției din acest an: „Frumusețe”. Timp de zece zile, orașul și împrejurimile sale vor fi gazda a peste 3500 de participanți din 75 de țări.
În premieră, anul acesta Festivalul include și o secțiune dedicată realității virtuale care permite publicului să pătrundă efectiv în spațiul reprezentației. Spectacolele pot fi urmărite la Centrul Cultural Habitus, în cadrul Micro-Folie. Tot pentru prima dată sunteți invitați la Festivalul Statuilor Vivante, o nouă secțiune care propune 40 de reprezentații ale celor cinci spectacole din cadrul Proiectului „Moștenirea”, realizat de Mihai Mălaimare și susținut de JTI România. Creațiile vor fi prezentate pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, dar și în localitățile din Mărginimea Sibiului – la Săliște și Gura Râului.
Ediția a 29-a îmbogățește și Aleea Celebrităților cu 6 stele noi. Ion Caramitru, Claus Peymann, Éric-Emmanuel Schmitt, Götz Teutsch, Krzysztof Warlikowski și Sasha Waltz se alătură personalităților din Parcul Cetății.
Programul complet poate fi consultat pe www.sibfest.ro.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus