Expoziția de Proiecte și Machete a Școlii de Arhitectură din Sibiu Reviewed by CD on . Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Micu” organizează, în perioada 25-29 iunie, „Expoziția de Proiecte și Machete a Școlii de Arhitectură din Sibiu”. Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Micu” organizează, în perioada 25-29 iunie, „Expoziția de Proiecte și Machete a Școlii de Arhitectură din Sibiu”. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziția de Proiecte și Machete a Școlii de Arhitectură din Sibiu

Expoziția de Proiecte și Machete a Școlii de Arhitectură din Sibiu

Expoziția de Proiecte și Machete a Școlii de Arhitectură din Sibiu

Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Micu” organizează, în perioada 25-29 iunie, „Expoziția de Proiecte și Machete a Școlii de Arhitectură din Sibiu”.

Lucrările aparțin studenților secției Conservare și Restaurare de Arhitectură a Facultății de Arhitectură realizate în perioada octombrie 2018 – iunie 2019. În curtea interioară a Primăriei Sibiu vor fi expuse planșe reprezentative ale mai multor proiecte, precum și machetele asociate acestora. Vernisajul va avea loc marți, 25 iunie, la ora 18.30.

În completarea evenimentului, în perioada 29-30 iunie, în Piața Mare, colț cu strada Brukenthal, sunteți invitați la „Cabinetul de curiozități de Arhitectură”,o expoziție extinsă de machete de arhitectură, realizate de către studenții arhitecți în cadrul atelierului de proiectare. Zilnic între orele 10-20 puteți admira lucrările prezentate. Piesa centrală a expoziției este „Cabinetul de curiozități” o instalație expozițională proiectată și construită de studenții arhitecți din anul I pe durata ultimului proiect de școală din 2019.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus