Mai multe locuri de parcare în Sibiu pentru autocarele turistice Reviewed by CD on . În contextul numărului mare de turiști care vizitează Sibiul, Primăria Sibiu a identificat și amenajat încă două spații de parcare pentru autocarele care aduc t În contextul numărului mare de turiști care vizitează Sibiul, Primăria Sibiu a identificat și amenajat încă două spații de parcare pentru autocarele care aduc t Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mai multe locuri de parcare în Sibiu pentru autocarele turistice

Mai multe locuri de parcare în Sibiu pentru autocarele turistice

Mai multe locuri de parcare în Sibiu pentru autocarele turistice

În contextul numărului mare de turiști care vizitează Sibiul, Primăria Sibiu a identificat și amenajat încă două spații de parcare pentru autocarele care aduc turiști în Sibiu.

Pe lângă parcarea de la Sala Thalia unde sunt deja amenajate șapte locuri și parcarea de vis-a-vis de Zoo Sibiu unde sunt disponibile alte șapte, Primăria Sibiu a trasat încă patru locuri pe strada Socului (strada care trece prin fața Gării, paralel cu liniile de cale ferată) și alte șapte pe strada Cibinului, în zona podului de piatră. Pentru a ajunge la aceste spații se poate naviga prin intermediul Sibiu City App, aplicație în care sunt figurate pe hartă aceste locuri de pacare.

Cei care parchează autocarele la Sala Thalia sau pe strada Socului vor plăti taxă de parcare, la fel ca în cazul oricărui alt loc de parcare din zonă. În schimb, parcarea pe locurile de parcare de pe strada Cibinului și în cea de vis-a-vis de Zoo sunt gratuite, în aceste zone nefiind amenajate parcări publice cu taxă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus