Festival Internațional de Benzi Desenate la Sibiu Reviewed by CD on . Festivalul Internațional de Benzi Desenate se va desfășura în perioada 8-10 iunie în Pavilionul expozițional al Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Pes Festivalul Internațional de Benzi Desenate se va desfășura în perioada 8-10 iunie în Pavilionul expozițional al Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Pes Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festival Internațional de Benzi Desenate la Sibiu

Festival Internațional de Benzi Desenate la Sibiu

Festival Internațional de Benzi Desenate la Sibiu

Festivalul Internațional de Benzi Desenate se va desfășura în perioada 8-10 iunie în Pavilionul expozițional al Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Peste 30 de desenatori și autori de benzi desenate din țară și străinătate vor expune și vor desena la cea de-a VI-a ediție a evenimentului.

În cadrul festivalului sunt incluse conferinţe despre banda desenată, expoziţii de benzi desenate, standuri cu albume, întâlniri cu autorii, lansări de cărţi şi de reviste de benzi desenate, meciuri de benzi desenate, ateliere, work-shop-uri, etc. Accesul publicului la toate manifestările este gratuit.

Festivalul Internațional de Benzi Desenate este un eveniment organizat de Asociaţia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu » , Complexul Naţional Muzeal ASTRA, Sibiu, Asociaţia «Solidarité 35 Roumanie » și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus