Rețea de alimentare cu apă in satele Bogatu Român si Broșteni Reviewed by CD on . Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a fost prezent la semnarea actului adițional privind preluarea si exploatarea sistemului de Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a fost prezent la semnarea actului adițional privind preluarea si exploatarea sistemului de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Rețea de alimentare cu apă in satele Bogatu Român si Broșteni

Rețea de alimentare cu apă in satele Bogatu Român si Broșteni

Rețea de alimentare cu apă in satele Bogatu Român si Broșteni

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca a fost prezent la semnarea actului adițional privind preluarea si exploatarea sistemului de alimentare cu apă rezultat din investițiile ‘’Rețea de alimentare cu apă in satele Bogatu Român si Broșteni” și „Rețea de canalizare si Stație de epurare în satele Bogatu Român și Broșteni” eveniment gazduit de Primăria Păuca.Astfel, întreaga infrastructură de alimentare cu apă, canalizare și epurare din satele Bogatu Român și Broșteni a trecut în administrarea Operatorului Regional „Apa Canal” Sibiu S.A.

„Îi mulțumesc domnului primar că ne dă tuturor ocazia să ne bucurăm de realizări care depășesc cu mult ceea ce se întâmplă în alte comunități. Aici, in Pauca au fost realizate proiecte importante pentru comunitate: biserică, școală, drumuri, cămin cultural, acum apă și canalizare. Sunt realizări care astăzi asigură viitorul unei comunități și creează condiții pentru ca oamenii din aceste localități să rămână aici, iar alții să găsească motive pentru a se întoarce acasă. Trebuie să-i felicităm pe cei care reușesc astfel de lucruri, ne dorim ca și pe viitor să finalizeze și alte proiecte. Este nevoie de multă muncă pentru a ajunge și noi, în localitățile noastre, la nivelul pe care alții îl au deja în Europa, dar spre care noi tindem și atunci trebuie să facem eforturi și să muncim. Domnului director general al ”Apă Canal” Sibiu S.A, ing. Vasile Maier îi doresc mult succes și îl felicit alături de toată echipa care a realizat acest proiect ″ a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

La finalul discursului vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca le-a propus celor prezenți să țină un moment de reculegere în memoria fostului director general al ”Apă Canal” Sibiu S.A Mircea Niculescu, cel care a demarat acest mare proiect regional de apă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus