Festivalul Handmade Creative Buzz se desfășoară la Sibiu Reviewed by CD on . Asociația Discover România organizează în perioada 2-4 iunie la cea de-a 12-a ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz. Evenimentul are loc în Piața Mică și Asociația Discover România organizează în perioada 2-4 iunie la cea de-a 12-a ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz. Evenimentul are loc în Piața Mică și Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Festivalul Handmade Creative Buzz se desfășoară la Sibiu

Festivalul Handmade Creative Buzz se desfășoară la Sibiu

Festivalul Handmade Creative Buzz se desfășoară la Sibiu

Asociația Discover România organizează în perioada 2-4 iunie la cea de-a 12-a ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz. Evenimentul are loc în Piața Mică și reunește 45 de expozanți și artiști din toată țara.

Scopul evenimentului este de a promova produsele lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar și de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii și pentru cei dornici să participe la ateliere.
Timp de trei zile, în intervalul orar 10-21 sunteți așteptați la cumpărături, demonstrații live și ateliere pentru copii. Accesul la festival este gratuit.

Cu ajutorul fondurilor strânse în cadrul festivalului organizatori își propun să organizeze ieșiri cu copiii din centrele de plasament și să acopere o parte din costul materialelor folosite de voluntari în cadrul activităților cu aceştia.

Festivalul Handmade Creative Buzz este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus