O nouă ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz de la Sibiu Reviewed by CD on . O nouă ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz va avea loc în perioada 13-15 octombrie 2017 în clădirea FDGR de pe strada General Magheru. Prin acest eveni O nouă ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz va avea loc în perioada 13-15 octombrie 2017 în clădirea FDGR de pe strada General Magheru. Prin acest eveni Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz de la Sibiu

O nouă ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz de la Sibiu

O nouă ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz de la Sibiu

O nouă ediție a Festivalului Handmade Creative Buzz va avea loc în perioada 13-15 octombrie 2017 în clădirea FDGR de pe strada General Magheru.

Prin acest eveniment organizatorii își propun susținerea și promovarea artiștilor și artizanilor din România. Cei 40 de expozanți vă așteaptă zilnic între orele 10-20 cu obiecte de decor, bijuterii și accesorii, lădițe pictate, jucării, cosmetice naturale, dulcețuri de casă și multe altele. În completarea acestora, oganizatorii au pregătit și o zonă de relaxare, ateliere de creație, o tombolă cu premii și alte surprize. Intrarea este gratuită.

Festivalul handmade Creative Buzz este un eveniment organizat de Asociația Discover România și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus