Fred Nuss, sibianul care a fotografiat Sibiul mai bine de 60 de ani, omagiat printr-o expoziție Reviewed by CD on . Fred Nuss, sibianul care a fotografiat Sibiul mai bine de 60 de ani, cetățean de onoare al municipiului Sibiu, este omagiat printr-o expoziție de excepție la Bi Fred Nuss, sibianul care a fotografiat Sibiul mai bine de 60 de ani, cetățean de onoare al municipiului Sibiu, este omagiat printr-o expoziție de excepție la Bi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Fred Nuss, sibianul care a fotografiat Sibiul mai bine de 60 de ani, omagiat printr-o expoziție

Fred Nuss, sibianul care a fotografiat Sibiul mai bine de 60 de ani, omagiat printr-o expoziție

Fred Nuss, sibianul care a fotografiat Sibiul mai bine de 60 de ani, omagiat printr-o expoziție
Fred Nuss, sibianul care a fotografiat Sibiul mai bine de 60 de ani, cetățean de onoare al municipiului Sibiu, este omagiat printr-o expoziție de excepție la Biblioteca Județeană ASTRA. Expoziția „Fred Nuss – legendă a fotografiei sibiene” este organizată de Fotoclubul Orizont Sibiu, în colaborare cu biblioteca publică sibiană.
În perioada 16-30 octombrie sibienii sunt invitați să descopere fotografii alb-negru realizate de acesta înainte de anii 2000. Unele dintre aceste imagini sunt lucrări originale din colecția maestrului fotograf. Acestea reprezintă o adevărată incursiune în viața Sibiului, oferind perspective unice asupra vieții artistice și aspectelor cotidiene ale orașului.
Vernisajul va avea loc marți, 17 octombrie, la ora 17.00, în foaierul Bibliotecii ASTRA Sibiu. În deschiderea evenimentului vor lua cuvântul d-na Beatrice Ungar, redactor-șef al publicației Hermannstädter Zeitung, dl. Daniel Bălțat, fotojurnalist și lector la Școala de Fotografie „Image Art” Sibiu, dl. Andrei Buta, fotoreporter și membru al Fotoclubului Orizont, și dl. Răzvan C. Pop, managerul bibliotecii.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus