Secția „Chirurgie I” de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost modernizată cu fonduri europene Reviewed by CD on . Toate lucrările de modernizare și eficientizare energetică a Secției „Chirurgie I” din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (SCJU Sibiu) au fost î Toate lucrările de modernizare și eficientizare energetică a Secției „Chirurgie I” din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (SCJU Sibiu) au fost î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Secția „Chirurgie I” de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost modernizată cu fonduri europene

Secția „Chirurgie I” de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost modernizată cu fonduri europene

Secția „Chirurgie I” de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a fost modernizată cu fonduri europene

Toate lucrările de modernizare și eficientizare energetică a Secției „Chirurgie I” din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu (SCJU Sibiu) au fost încheiate, astfel încât un nou spațiu medical va fi, în curând, reintrodus în sistemul județean de sănătate.
Secția „Chirurgie I” dispune de 11 saloane, o sală de tratament și un oficiu, toate trecând prin ample lucrări de modernizare.
Au fost înlocuite rețelele de alimentare cu apă și de canalizare, instalația electrică, iar grupurile sanitare au fost complet reabilitate, fiecare pacient având acces la acestea direct din salon.
Separat, aparținătorii pacienților au la dispoziție o toaletă cu acces din holul central.
Pentru confortul pacienților a fost instalat un sistem de climatizare automatizată și unul de tip „nurse call” care permite comunicarea directă bolnav – asistent.
Pereții exteriori ai clădirii au fost termoizolați, iar geamurile și ușile înlocuite. În întreaga secție a fost instalat un sistem integrat de supraveghere și semnalizare la incendiu.
În cadrul lucrărilor de la Secția „Chirurgie I”, au fost modernizate inclusiv cinci cabinete pentru investigații medicale aparținând Compartimentului „Endoscopie”, aflat în imediata apropiere.
Toate aceste lucrări au fost cuprinse într-un proiect mai amplu de reabilitare a unor spații aparținând SCJU Sibiu, care a mai inclus alte trei secții: „Chirurgie II”, „Ortopedie” și „Urologie”. În prezent, în subsolul tehnic al clădirii care adăpostește aceste secții, mai au loc unele intervenții la rețeaua de apă și canalizare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus