Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte Sibiu, deschise în 16 și 17 august Reviewed by CD on . Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte Sibiu vor fi deschise în 16 și 17 august, deși aceste zile au fost stabilite, prin Hotărâre de Guvern, ca zile libere Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte Sibiu vor fi deschise în 16 și 17 august, deși aceste zile au fost stabilite, prin Hotărâre de Guvern, ca zile libere Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte Sibiu, deschise în 16 și 17 august

Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte Sibiu, deschise în 16 și 17 august

Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte Sibiu, deschise în 16 și 17 august

Ghișeele serviciilor Permise și Pașapoarte Sibiu vor fi deschise în 16 și 17 august, deși aceste zile au fost stabilite, prin Hotărâre de Guvern, ca zile libere pentru personalul bugetar. Activitatea cu publicul se va desfășura conform programului normal.
Decizia a fost luată de subprefectul Sibiului, Horațiu Marin, ținând cont de faptul că, în aceste zile, sute de sibieni au programări online la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor și la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple din cadrul Instituției Prefectului – Județul Sibiu.
Ceilalți angajați ai Instituției Prefectului – Județul Sibiu vor recupera cele două zile libere prin prelungirea programului de lucru în perioada următoare.
Ziua de 15 august – Adormirea Maicii Domnului este zi liberă legală.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus