Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului german, în vizită la Sibiu Reviewed by CD on . Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului german şi membru al Partidului Creştin-Democrat (CDU), s-a aflat vineri, 19 sep Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului german şi membru al Partidului Creştin-Democrat (CDU), s-a aflat vineri, 19 sep Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului german, în vizită la Sibiu

Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului german, în vizită la Sibiu

Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului german, în vizită la Sibiu

Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului german şi membru al Partidului Creştin-Democrat (CDU), s-a aflat vineri, 19 septembrie 2014, într-o vizită la Sibiu.

Înaltul oficial a fost însoţit în vizita sa de prefectul landului Baden-Württemberg, domnul Karl Röckinger şi de primari ai oraşelor din landul menţionat. Delegaţia a fost primită de primarul Klaus Iohannis la sediul Primăriei Sibiu.

Gunther Krichbaum a mai vizitat Sibiul în 2012 când s-a arătat impresionat de Sibiu spunând că “Sibiul este un oraş model în România, fără a vrea să facem comparaţie cu alte oraşe din România. Este totuşi vizibil ce s-a realizat aici în ultimii ani”.

Cu ocazia acestei vizite, oaspetele străin a dorit să afle mai multe despre proiectele de infrastructură ale oraşului, despre dezvoltarea în domeniul turistic şi despre evenimentele culturale ale oraşului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus