”Gusturile Toamnei”, avanpremiera Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 Reviewed by CD on . Județul Sibiu face prima repetiție cu public pentru programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Avanpremiera ”Gusturile Toamnei” va avea loc în week-en Județul Sibiu face prima repetiție cu public pentru programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Avanpremiera ”Gusturile Toamnei” va avea loc în week-en Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»”Gusturile Toamnei”, avanpremiera Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019

”Gusturile Toamnei”, avanpremiera Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019

”Gusturile Toamnei”, avanpremiera Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019

Județul Sibiu face prima repetiție cu public pentru programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Avanpremiera ”Gusturile Toamnei” va avea loc în week-endul 11-12 august, când gustul Sibiului îi va surprinde cu produse locale pe toți cei care vor fi prezenți în municipiile Sibiu și Mediaș, precum și orașele Ocna Sibiului, Săliște și Miercurea Sibiului.
Show-ul culinar este creat și organizat de Consorțiul RGE 2019, format din Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Primăria Municipiului Mediaș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu.

”Gusturile Toamnei”, avanpremiera Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, este un eveniment ce promovează consumul produselor de calitate, obținute în mod natural și local. „Gusturile Toamnei” este un eveniment ce va ispiti orice gurmand și va stârni curiozitatea tuturor.

La împlinirea a 100 de ani de la existența României Mari, actorii principali ai evenimentului vor fi 100 de bucătari care vor face demonstrații culinare, jonglând cu măiestrie rețete de neuitat, de la pastramă de oaie, gulaș de vită, la papricaș de pui, cârnați de Sibiu cu muștar și garnitură de cartofi.

Regalul culinar se va desfășura pe strada Cetății, considerată cea mai frumoas stradă din Sibiu, precum și în muzeul în aer liber al Complexului Național Muzeal ASTRA, unde vedeta evenimentului va fi cel mai mare taur la proțap din România, crescut într-o fermă din comuna Marpod, județul Sibiu. 1.700 kg de carne de vită Angus vor fi gătite de chef Radu Zărnescu în cadrul unui show culinar live, publicul având parte de o experiență culinară unică.

Medieșenii sunt așteptați cu bunătăți lângă Hanul Greweln, unde vor avea loc animații oferite de copii și un spectacol de muzică populară cu interpreți locali. În plus, al doilea municipiu din județul Sibiu va fi gazda unui concurs adresat tinerilor bucătari, cei selectați urmând să intre în finala Young Chief Awards, programată pentru 19 august în Piața Mare.

Pentru turiștii aflați în stațiunea Ocna Sibiului, “Gusturile Toamnei” vor fi servite în zona lacurilor, în timp ce la Săliște, voia bună adusă de sărbătoarea Zilele Culturale ale Orașului Săliște va fi completată de plăcerea savurării produselor din gastronomia locală preparate de chefi renumiți, în Piața Junilor.

“Gusturile Toamnei” îi vor încânta și pe locuitorii din Miercurea Sibiului, dar și pe cei care vor tranzita orașul, întrucât primăria orașului a pus la dispoziție Piața Corneliu Medrea pentru desfășurarea evenimentului.

Pentru a face cinste titlului de Regiune Gastronomică Europeană 2019, sâmbătă 11 august și duminică 12 august, sibienii și turiștii sunt așteptați la cel mai mare spectacol de Live cooking din județul Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus