În acest sfârșit de săptămână se va desfășura a 4-a ediție a turneului de baschet Alpha Basketball Tour Sibiu Reviewed by CD on . Turneul este organizat de Alpha Sport Team Sibiu și se desfășoară, pentru al 4-lea an consecutiv, la Sala Transilvania Sibiu, în perioada 20-21 noiembrie 2021. Turneul este organizat de Alpha Sport Team Sibiu și se desfășoară, pentru al 4-lea an consecutiv, la Sala Transilvania Sibiu, în perioada 20-21 noiembrie 2021. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»În acest sfârșit de săptămână se va desfășura a 4-a ediție a turneului de baschet Alpha Basketball Tour Sibiu

În acest sfârșit de săptămână se va desfășura a 4-a ediție a turneului de baschet Alpha Basketball Tour Sibiu

În acest sfârșit de săptămână se va desfășura a 4-a ediție a turneului de baschet Alpha Basketball Tour Sibiu

Turneul este organizat de Alpha Sport Team Sibiu și se desfășoară, pentru al 4-lea an consecutiv, la Sala Transilvania Sibiu, în perioada 20-21 noiembrie 2021. Competiția se adresează categoriilor U10 / Baby Baschet și U12 / MiniBaschet, patru cluburi din Sibiu urmând să participe la competiție.

Iată cluburile participante: Premium Sibiu, Fireballs Sibiu, CSU Sibiu și Alpha Sport Team Sibiu. Pe lângă meciurile cuprinse în programul competiției, copiii vor putea să își arate îndemânarea și în cadrul concursurilor pe care organizatorii le pregătesc la acest turneu.

Din păcate, din cauza restricțiilor legale, în acest an accesul spectatorilor în tribunele Sălii Transilvania este restricționat!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus