Cu o mașină neînmatriculată și cu număr fals, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor Reviewed by CD on . La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, în orașul Cisnădie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au efectuat semnalul regulamentar de opr La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, în orașul Cisnădie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au efectuat semnalul regulamentar de opr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Cu o mașină neînmatriculată și cu număr fals, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor

Cu o mașină neînmatriculată și cu număr fals, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor

Cu o mașină neînmatriculată și cu număr fals, a încercat să se sustragă controlului polițiștilor

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 18,00, în orașul Cisnădie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe strada Livezii.

Bărbatul și-a continuat însă deplasarea pe străzile Băilor, 1 Decembrie, echipajul de poliție aflat în urmărirea sa reușind să-l oprească pe strada Nucului.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 24 de ani, din județul Neamț, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul condus este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este unul fals.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus