Încep lucrările de reabilitare a clădirii Liceului Constantin Noica din Sibiu Reviewed by CD on . Încep lucrările de reabilitare a clădirii Liceului Constantin Noica pentru creșterea eficienței energetice a acestui imobil. Valoarea contractului semnat de Pri Încep lucrările de reabilitare a clădirii Liceului Constantin Noica pentru creșterea eficienței energetice a acestui imobil. Valoarea contractului semnat de Pri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încep lucrările de reabilitare a clădirii Liceului Constantin Noica din Sibiu

Încep lucrările de reabilitare a clădirii Liceului Constantin Noica din Sibiu

Încep lucrările de reabilitare a clădirii Liceului Constantin Noica din Sibiu

Încep lucrările de reabilitare a clădirii Liceului Constantin Noica pentru creșterea eficienței energetice a acestui imobil. Valoarea contractului semnat de Primăria Sibiu este de 6.415.339,47 lei, cu finanțarea europeană prin Programului Operațional Regional, Axa 3 – Clădiri Publice.

Scopul proiectului este acela de a scădea consumul anual de energie convențională în clădire cu cel puțin 40% și de a crește consumul de energie din surse regenerabile cu cel puțin 15% prin utilizarea sistemelor alternative de producere a energiei și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Firma contractată are la dispoziție 10 luni pentru a finaliza o serie de lucrări care vor asigura condiții mai bune pentru cei peste 900 de elevi și profesori ai acestei unități de învățământ:

– Izolarea termică a fațadelor clădirii
– Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice (panouri fotovoltaice) și termice (pompe de căldură aer-apă)
– Repararea acoperișului clădirii
– Reabilitarea instalației de iluminat în clădire
– Montarea unui sistem de management și control – Building Management System – care urmărește nivelul de consum al energiei în clădire

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus