Femeie din Cisnădie tâlhărită de trei minori Reviewed by CD on . În dimineața zilei de 15 iulie a.c., o femeie a sesizat Poliția Orașului Cisnădie cu privire la faptul că, în seara zilei de 14 iulie a.c., în jurul orei 22,15, În dimineața zilei de 15 iulie a.c., o femeie a sesizat Poliția Orașului Cisnădie cu privire la faptul că, în seara zilei de 14 iulie a.c., în jurul orei 22,15, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Femeie din Cisnădie tâlhărită de trei minori

Femeie din Cisnădie tâlhărită de trei minori

Femeie din Cisnădie tâlhărită de trei minori

În dimineața zilei de 15 iulie a.c., o femeie a sesizat Poliția Orașului Cisnădie cu privire la faptul că, în seara zilei de 14 iulie a.c., în jurul orei 22,15, în timp ce se deplasa pe Aleea Căpșunilor din orașul Cisnădie, a fost urmărită de trei persoane necunoscute care i-au smuls geanta de pe umăr și au fugit.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către polițiști, au fost identificați și prinși trei tineri din localitate, în vârstă de 13, 16 și 17 ani, bănuiți de săvârșirea faptei.

Față de minorii în vârstă de 16 și 17 ani, polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cercetările continuă în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus