Jandarmul sibian Petrică Țerbea, campion național Masters la categoria M40 Reviewed by CD on . Plutonierul adjutant Țerbea Petrică a participat la Campionatul Național de Sală Masters, care a avut loc în perioada 02-03.03.2024 la București, iar la proba 4 Plutonierul adjutant Țerbea Petrică a participat la Campionatul Național de Sală Masters, care a avut loc în perioada 02-03.03.2024 la București, iar la proba 4 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Jandarmul sibian Petrică Țerbea, campion național Masters la categoria M40

Jandarmul sibian Petrică Țerbea, campion național Masters la categoria M40

Jandarmul sibian Petrică Țerbea, campion național Masters la categoria M40
Plutonierul adjutant Țerbea Petrică a participat la Campionatul Național de Sală Masters, care a avut loc în perioada 02-03.03.2024 la București, iar la proba 400 m Masculin, categoria M40 a obținut locul I.
„A fost prima participare atât în cadrul unui eveniment organizat de către Federația Română de Atletism, cât și în cadrul unui eveniment desfășurat în sală.
Am avut bucuria de a mă afla printre atleți experimentați și asta m-a motivat și mai mult în vederea obținerii unui rezultat cât mai bun. Mi-am dorit foarte mult să particip la o probă de viteză, aici, fapt pentru care Clubul Sportiv Comunitar Sibiu mi-a oferit această șansă.
Am fost nevoit să trec în foarte scurt timp de la un tip de antrenament la altul, specific probei la care urma să iau startul. Nu a fost deloc ușor, dar priceperea, insistența și sprijinul moral oferit de către antrenor au înclinat balanța în favoarea mea, iar rezultatul la această probă este aur.”
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus