Contrabandă cu țigarete în județul Sibiu Reviewed by CD on . În cursul zilei de 11 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspec În cursul zilei de 11 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspec Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Contrabandă cu țigarete în județul Sibiu

Contrabandă cu țigarete în județul Sibiu

Contrabandă cu țigarete în județul Sibiu

În cursul zilei de 11 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii ilegalităților din domeniul fiscal, pe DN 7, Valea Oltului.

Astfel, în jurul orei 11.00, la km. 245, în afara localității Boița, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară, platformă transport auto, care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, încărcată cu profile PVC.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 20 de ani, era însoțit de trei pasageri, un bărbat și două femei, adulți, toți cetățeni străini.

În urma controlului efectuat în interiorul autoutilitarei, dar și asupra profilelor PVC, polițiștii au descoperit peste 48.100 de țigarete care nu aveau aplicate timbrele fiscale ce atestă plata taxelor și accizelor pe teritoriul României.

Prejudiciul creat se ridică la 23.644 de lei.

Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În baza celor constatate în flagrant delict, la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, s-a deschis un dosar penal în care, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în conformitate cu prevederile articolul 270, aliniatul 2, litera a) din Legea nr. 80/2006 din Codul Vamal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus