Mai multe autoturisme au luat foc într-un parc de dezmembrări auto din Mediaș Reviewed by CD on . Pompierii militari din cadrul Detașamentului Mediaș au fost solicitați să intervină de urgență în municipiul Mediaș, str. Gării pentru localizarea și lichidarea Pompierii militari din cadrul Detașamentului Mediaș au fost solicitați să intervină de urgență în municipiul Mediaș, str. Gării pentru localizarea și lichidarea Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mai multe autoturisme au luat foc într-un parc de dezmembrări auto din Mediaș

Mai multe autoturisme au luat foc într-un parc de dezmembrări auto din Mediaș

Mai multe autoturisme au luat foc într-un parc de dezmembrări auto din Mediaș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Mediaș au fost solicitați să intervină de urgență în municipiul Mediaș, str. Gării pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe autoturisme aflate în parcarea unui operator economic cu domeniul de activitate dezmembrări auto. S-a intervenit prompt cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD.

La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la patru autoturisme situate una lângă alta.Intervenția rapidă a salvatorilor a condus la localizarea și lichidarea incendiului fără ca acesta să cuprindă toate autoturismele aflate în imediata apropiere.

Nu s-au înregistrat victime.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de scânteile rezultate din utilizarea dispozitivelor electrice de taiere /dezmembrare (flex).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus