O nouă ediție Feeric Fashion Week la Sibiu Reviewed by CD on . O nouă ediție Feeric Fashion Week va avea loc în perioada 21-25 iulie și va transforma Sibiul, încă o dată, în capitala modei. Oaspeți din diverse colțuri ale l O nouă ediție Feeric Fashion Week va avea loc în perioada 21-25 iulie și va transforma Sibiul, încă o dată, în capitala modei. Oaspeți din diverse colțuri ale l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O nouă ediție Feeric Fashion Week la Sibiu

O nouă ediție Feeric Fashion Week la Sibiu

O nouă ediție Feeric Fashion Week la Sibiu

O nouă ediție Feeric Fashion Week va avea loc în perioada 21-25 iulie și va transforma Sibiul, încă o dată, în capitala modei. Oaspeți din diverse colțuri ale lumii vor prezenta noile colecții în spații neconvenționale din oraș și județ.Gala de bun venit va deschide festivalul în data de 21 iulie, la Versailles by Buonavista. Evenimentul va include și vernisajul expoziției de fotografie intitulată „Make simplicity great again”.

Prezentările de modă debutează joi, 22 iulie. În prima zi de festival, în Sibiu veți putea urmări:

• prezentarea noii colecții semnate Bennu, brand de genți de lux realizate din piele vegană, făcută din resturi și coji de fructe, pe strada Cetății, pasarela ce leagă Turnul Olarilor de Turnul Dulgherilor.

Vineri, 23 iulie, show-urile de modă aduc în prim plan următoarele colecții prezentate în spații inedite din oraș:

• „Diva Interioară” aparținând designerul român Bianca Popp, o colecție de rochii realizată exclusiv în alb și negru și pe care o veți putea admira în parcarea de la etajul II de la Promenada Sibiu.

• „I am unique” a brandului Ramelle, o colecție plină de culoare și armonie, cu un design minimalist și detalii arhitecturale transpuse în creații vestimentare feminine. O veți putea urmări în decorul medieval al Pieței Aurarilor.

• bijuterii aparținând brandului Bisoulovely, în Turnul Sfatului.• Alist Designers Boutique, un proiect inițiat de Alist Magazine, care are ca scop susținerea designerilor români, la ultimul etaj al clădirii în construcție din Piața Gării.

Sâmbătă, 24 iulie, publicul poate asista la ultimele prezentări de modă din cadrul Festivalului:

• la Fabrica Boromir, Kreep Agency și Alexandru Floarea vor prezenta două colecții neconvenționale.

• în antreul salonului VIP de la CineGold – Promenada Sibiu va avea loc o prezentare a brandului de lenjerie Sethei.

• în Piața Huet va fi prezentată ultima colecție a brandului Blanche & Brownie.Gala Feeric va încheia seria show-urilor de modă din cadrul Feeric Fashion Week.

Evenimentul va avea loc în Piața Mică, sâmbătă, 24 iulie, de la ora 21, când 5 branduri vor prezenta colecții inedite pe pasarela geometrică ce va fi amplasată în spațiul din fața Casei Artelor: Lily of the Valley, Valentina Zeed, by Olga Mihoc, Inessa Creations Monaco și Bisoulovely. În cadrul Galei se va decerna și premiul IED – Institutul European de Design, premiu ce reprezintă o bursă de studii gratuită în Barcelona pentru unul dintre designerii acestei ediții.Accesul publicului în zona delimitată a evenimentelor se realizează în baza dovezii vaccinării, a unui test PCR sau antigen negativ sau dovada trecerii prin COVID.Feeric Fashion Week este un eveniment organizat de Fundația Mitichi și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus