Mai multi prescolari din Sibiu au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara Reviewed by CD on . Mai multi copii de la o gradinita din Sibiu sunt la aceasta ora sub atentia medicilor in urma unor simptome de toxiinfectie alimentara. Directia de Sanatate Pub Mai multi copii de la o gradinita din Sibiu sunt la aceasta ora sub atentia medicilor in urma unor simptome de toxiinfectie alimentara. Directia de Sanatate Pub Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mai multi prescolari din Sibiu au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Mai multi prescolari din Sibiu au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Mai multi prescolari din Sibiu au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Mai multi copii de la o gradinita din Sibiu sunt la aceasta ora sub atentia medicilor in urma unor simptome de toxiinfectie alimentara. Directia de Sanatate Publica Sibiu a luat in vizor aceste cazuri, iar o parte din copii au ramas internati in spital.

Reprezentantii gradinitei cu pricina spun ca primele simptome de greata si varsaturi au aparut in cursul zilei de marti la unul dintre copii de grupa mica, urmand apoi ca in randul prescolarilor sa apara tot mai multe cazuri.

Din cate se pare toti copii au consumat acelasi meniu, desi reprezentantii gradinitei sustin ca mancarea era proaspata, nu isi explica cauza imbolnavirii acestora.

DSP Sibiu impreuna cu celelalte autoritati abilitate investigheaza in continuare cauzele care au putut duce la aceste imbolnaviri. Parintii copiilor sunt ingrijorati de cele intamplate si asteapta un rezultat care sa explice situatia in care au ajuns micutii lor.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus