Tensiuni la Facultatea de Stiinte Socio-Umane Reviewed by CD on . In ultima perioada la Facultatea de Stiinte Socio-Umane de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu au aparut mai multe nemultumiri urmate de o serie de discutii In ultima perioada la Facultatea de Stiinte Socio-Umane de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu au aparut mai multe nemultumiri urmate de o serie de discutii Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Tensiuni la Facultatea de Stiinte Socio-Umane

Tensiuni la Facultatea de Stiinte Socio-Umane

Tensiuni la Facultatea de Stiinte Socio-Umane

In ultima perioada la Facultatea de Stiinte Socio-Umane de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu au aparut mai multe nemultumiri urmate de o serie de discutii prin care reprezentantii facultatii isi arata nemultumirea fata de comasarea mai multor facultati.

Conducerea Universitatii din Sibiu intelege situatia celor nemultumiti si este convinsa ca lucrurile vor intra pe un fagas normal pana la inceperea noului an universitar. Facultatea de Stiinte Socio-Umane a fost infiintata la Sibiu in urma comasarii Facultatii de Istorie si Patrimoniu, a facultatii de Jurnalistica si a Facultatii de Relatii Internationale si Stiinte Politice. Aceasta are 3 departamente, cel de Relatii Internationale , cel de Stiinte Politice si cel de Studii de Securitate, departamentul de Istorie, Patrimoniu si Teologie Preoteasca si departamentul de Jurnalism, Relatii Publice, Sociologie si Psihologie.

 

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus