Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii de la investigații criminale Reviewed by CD on . În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reținut 2 bărbați urmăriți în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închiso În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reținut 2 bărbați urmăriți în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închiso Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii de la investigații criminale

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii de la investigații criminale

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiștii de la investigații criminale

În cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au reținut 2 bărbați urmăriți în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea.

În fapt, în cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita au depistat un bărbat de 31 de ani, din Moardăș, pe numele căruia Judecătoria Mediaș a emis la data de 19.01.2021 un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

Al doilea bărbat (în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Mediaș) depistat de polițiștii de la investigații criminale a fost condamnat de către Judecătoria Oradea la 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

    Ambele persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Aiud, Alba.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus