25 de permise de conducere suspendate, în weekend, în județul Sibiu Reviewed by CD on . În perioada 15 - 17 ianuarie, poliţiştii rutieri au constatat 12 infracţiuni la regimul rutier şi au reţinut în vederea suspendării 25 de permise de conducere. În perioada 15 - 17 ianuarie, poliţiştii rutieri au constatat 12 infracţiuni la regimul rutier şi au reţinut în vederea suspendării 25 de permise de conducere. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»25 de permise de conducere suspendate, în weekend, în județul Sibiu

25 de permise de conducere suspendate, în weekend, în județul Sibiu

25 de permise de conducere suspendate, în weekend, în județul Sibiu

În perioada 15 – 17 ianuarie, poliţiştii rutieri au constatat 12 infracţiuni la regimul rutier şi au reţinut în vederea suspendării 25 de permise de conducere.

Totodată, au fost aplicate 414 sancţiuni contravenţionale în valoare de aprox. 90.000 de lei, din care cele mai multe, respectiv 74 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea regimului legal de viteză (în 5 situaţii s-a dispus şi măsura complementară de suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile). Alte 33 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru neutilizarea centurii de siguranţă, iar 7 sancţiuni pentru depăşirea interzisă cu aplicarea măsurii complementare a suspendării permisului de conducere pentru 30 de zile.

Exemple relevante: În dimineaţa zilei de 15 ianuarie, în jurul orie 09:30, în municipiul Mediaş, un localnic de 18 ani, a fost depistat la volanul unui autoturism deşi nu deţinea dreptul de a conduce.

La data de 15 ianuarie, în jurul orei 1810, în localitatea Mălâncrav, poliţiştii au identificat în trafic un localnic în vârstă de 20 de ani, care conducea un moped neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere.

La data de 16 ianuarie, în jurul orei 1200, pe DJ 143 A, în Laslea, un bărbat de 30 de ani din Mureş a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În fiecare caz au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus