Medieșean depistat la volan sub influența drogurilor Reviewed by CD on . La data de 31 ianuarie, în jurul orei 11,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Grav La data de 31 ianuarie, în jurul orei 11,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Grav Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Medieșean depistat la volan sub influența drogurilor

Medieșean depistat la volan sub influența drogurilor

Medieșean depistat la volan sub influența drogurilor

La data de 31 ianuarie, în jurul orei 11,30, în municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gravorilor de către un localnic în vârstă de 36 de ani.

Polițiștii au constatat că medieșeanul are dreptul de a conduce suspendat, iar testarea cu aparatul DRUGTEST  a prezentat rezultat pozitiv la metamphetamină.

Șoferul a fost ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în corp.

În cauză, polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus