Încarcerată după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu Reviewed by CD on . La data de 2 februarie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat o tânără în vârstă La data de 2 februarie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat o tânără în vârstă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Încarcerată după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu

Încarcerată după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu

Încarcerată după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu

La data de 2 februarie a.c., în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat o tânără în vârstă de 26 de ani, din Rășinari, pe numele căreia Judecătoria Sibiu a emis un mandat de arestare preventivă ca urmare a încălcării repetate a măsurii arestului la domiciliu, instituită în vederea continuării cercetării mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale.

Tânăra a fost identificată și prinsă pe raza municipiului Sibiu și a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu pentru o perioadă de 30 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus