Memorialul Elemer Tordai se va desfășura în Sala Transilvania Reviewed by CD on . O nouă ediție a turneului amical Memorialul Elemer Tordai se va desfășura în Sala Transilvania în zilele de 25 și 26 septembrie. Echipa sibiană revine la Sala T O nouă ediție a turneului amical Memorialul Elemer Tordai se va desfășura în Sala Transilvania în zilele de 25 și 26 septembrie. Echipa sibiană revine la Sala T Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Memorialul Elemer Tordai se va desfășura în Sala Transilvania

Memorialul Elemer Tordai se va desfășura în Sala Transilvania

Memorialul Elemer Tordai se va desfășura în Sala Transilvania

O nouă ediție a turneului amical Memorialul Elemer Tordai se va desfășura în Sala Transilvania în zilele de 25 și 26 septembrie. Echipa sibiană revine la Sala Transilvania și va juca alături de U-BT Cluj Napoca, BC SCM Timișoara și CSO Voluntari.

Meciurile se vor disputa astăzi, 25 septembrie de la ora 17 și ora 19, urmând ca joi, 26 septembrie să se desfășoare finala mică de la ora 17 și finala mare de la ora 19. Tot joi va avea loc și ceremonia de acordare a Bursei Ilie Mitea și festivitatea de premiere.

Cu ocazia turneului amical va debuta și Campania „Marcăm cu Inima Sus” prin care BC CSU Sibiu și suporterii vor susține de-a lungul întregului sezon 2019/2020 activitatea Asociației „Sus Inima”.

Accesul la partidele din cadrul Memorialul Tordai 2019 este gratuit, în limita locurilor disponibile. Suporterii pot însă dona echivalentul unui bilet de acces la un meci de baschet Asociației Sus Inima.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus