Noaptea Cercetătorilor la Sibiu Reviewed by CD on . Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează o nouă ediție a evenimentului „Noaptea Cercetătorilor”. Vineri, 27 septembrie, în intervalul orar 16-23, publ Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează o nouă ediție a evenimentului „Noaptea Cercetătorilor”. Vineri, 27 septembrie, în intervalul orar 16-23, publ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noaptea Cercetătorilor la Sibiu

Noaptea Cercetătorilor la Sibiu

Noaptea Cercetătorilor la Sibiu

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează o nouă ediție a evenimentului „Noaptea Cercetătorilor”. Vineri, 27 septembrie, în intervalul orar 16-23, publicul de toate vârstele este invitat să descopere universul fascinant al științei printr-o serie de experimente, expoziții, concursuri, spectacole cu roboți, vizite în laboratoare și activități educative.

Evenimentele se vor desfășura în mai multe locații, printre care: Facultatea de Litere și Arte, Facultatea de Științe Socio Umane (Bulevardul Victoriei 5-7), Facultatea de Drept (Calea Dumbrăvii nr.34), Facultatea de Științe și Facultatea de SAIAPM (Str. Ion Rațiu nr. 5-7 ), Facultatea de Medicină și Biblioteca Centrală Universitară ( str. Lucian Blaga nr.9), Facultatea de Teologie (str. Mitropoliei nr.20), Facultatea de Inginerie ( str. Emil Cioran nr. 4), Facultatea de Științe Economice (Calea Dumbrăvii, Nr.17), Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA Sibiu (Strada Pădurea Dumbrava, nr.16-20) și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu ” din Sibiu – Cercul Militar Sibiu. Accesul publicului este gratuit.

Noaptea Cercetătorilor este un eveniment care se desfășoară la nivel european din anul 2005. Sibiul s-a alăturat în fiecare an celor 340 de centre științifice din întreaga Europă pentru a celebra știința în cele mai originale modalități.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus