Miercuri, 5 decembrie, începe o nouă ediție Sibiu Magic Show Reviewed by CD on . Teatrul Gong îi invită pe sibieni, în perioada 5-9 decembrie, să ia parte la numere surprinzătoare de comedie, jonglerii, iluzionism, prestidigitație, levitație Teatrul Gong îi invită pe sibieni, în perioada 5-9 decembrie, să ia parte la numere surprinzătoare de comedie, jonglerii, iluzionism, prestidigitație, levitație Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Miercuri, 5 decembrie, începe o nouă ediție Sibiu Magic Show

Miercuri, 5 decembrie, începe o nouă ediție Sibiu Magic Show

Miercuri, 5 decembrie, începe o nouă ediție Sibiu Magic Show

Teatrul Gong îi invită pe sibieni, în perioada 5-9 decembrie, să ia parte la numere surprinzătoare de comedie, jonglerii, iluzionism, prestidigitație, levitație, clovnerie și alte elemente de circ și cabaret. Ediția din acest an a festivalului reunește artiști din Belgia, Franța, Germania, România și Spania.

Din program fac parte, printre altele, „Comedy Show” cu Elastic și Francesca (Franța/Belgia), un spectacol strălucitor și exploziv cu note umoristice recomandat tuturor categoriilor de vârstă, „Totul e posibil / Carte Blanche”, un spectacol non-verbal cu Julien Cottereau (Franța)- fost colaborator al Cirque du Soleil, „IAMSOS” cu Victoria și Sos Petrosyan, un spectacol de magie și quick-change și multe altele.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus