Sibiu Magic Show se desfășoară în această săptămână Reviewed by CD on . Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” aduce magia la Sibiu printr-un program special dedicat întregii familii, în cadrul ediției din acest an a Sibiu Magic Sho Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” aduce magia la Sibiu printr-un program special dedicat întregii familii, în cadrul ediției din acest an a Sibiu Magic Sho Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Sibiu Magic Show se desfășoară în această săptămână

Sibiu Magic Show se desfășoară în această săptămână

Sibiu Magic Show se desfășoară în această săptămână

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” aduce magia la Sibiu printr-un program special dedicat întregii familii, în cadrul ediției din acest an a Sibiu Magic Show.
În perioada 6-11 decembrie, artiști din Argentina, Germania, Marea Britanie, Spania și România vă întâmpină cu spectacole de magie, iluzionism, baloane de săpun, stand-up comedy, dar și ateliere de magie pentru copii.
Festivalul va debuta miercuri, 6 decembrie, cu două spectacole fascinante pentru întreaga familie: „Mistere Magice” cu iluzionistul Julius Frack (Germania) și „Fantastic Magic Show” cu Magicianul Christianis (România). Spectacolele continuă joi, 7 decembrie, de la ora 18.00 cu o altă premieră în România: „Evoluția Magiei” cu Elizabeth Best și Craig Christian (Marea Britaniei).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus