Minor din Mediaș, reținut pentru 24 de ore și cercetat pentru tâlhărie Reviewed by CD on . În după-masa zilei de ieri, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au fost sesizați de un minor de 16 ani cu privire la faptul că, în ziua precedentă În după-masa zilei de ieri, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au fost sesizați de un minor de 16 ani cu privire la faptul că, în ziua precedentă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minor din Mediaș, reținut pentru 24 de ore și cercetat pentru tâlhărie

Minor din Mediaș, reținut pentru 24 de ore și cercetat pentru tâlhărie

Minor din Mediaș, reținut pentru 24 de ore și cercetat pentru tâlhărie

În după-masa zilei de ieri, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au fost sesizați de un minor de 16 ani cu privire la faptul că, în ziua precedentă, a fost victima unei infracțiuni, prin folosirea violenței fiind deposedat de suma de 30 de lei.

Victima, un minor de 16 ani, domiciliat în municipiul Mediaș, le-a relatat polițiștilor faptul că în data de 25 octombrie, în timp ce se afla în zona Gării CFR Mediaș a fost abordat de un tânăr pe care nu-l cunoștea, tânăr care i-a cerut un leu. Victima, inițial a refuzat motivând că nu are bani, însă tânărul care l-a abordat devenind agresiv și amenințându-l cu acte de violență, a scos din buzunar 30 de lei, acesta încercând să-i smulgă toți banii. Minorul a opus rezistență, fiind lovit la nivelul feței, suspectul i-a smuls astfel, banii și a fugit.

Polițiștii din Mediaș au demarat de urgență efectuarea de cercetări și investigații care, coroborate cu informațiile oferite de victimă, au condus la scurt timp, la identificarea unui minor de 17 ani, suspectat de săvârșirea acestei fapte.

Suspectul, în vârstă de 17 ani, domiciliat în municipiul Mediaș, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului și Judecătoriei Mediaș cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestării preventive.

Cercetările în acest caz continuă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus