Doi tineri din Mediaș, cercetați pentru două infracțiuni Reviewed by CD on . În data de 13 noiembrie, în baza sesizării telefonice, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea a doi În data de 13 noiembrie, în baza sesizării telefonice, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea a doi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi tineri din Mediaș, cercetați pentru două infracțiuni

Doi tineri din Mediaș, cercetați pentru două infracțiuni

Doi tineri din Mediaș, cercetați pentru două infracțiuni

În data de 13 noiembrie, în baza sesizării telefonice, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea a doi tineri care prin folosirea violenței ar fi deposedat o femeie de bani.

În fapt, o femeie în vârstă de 76 de ani, domiciliată în municipiul Mediaș, a permis accesul în imobil a doi tineri care, prin folosirea violenței, i-ar fi sustras un portofel în care deținea 200 de lei și actul de identitate.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în baza datelor și informațiilor obținute, au identificat ieri un tânăr în vârstă de 16 ani, medieșean, bănuit de săvârșirea acestei fapte. În cadrul anchetei, minorul a recunoscut fapta, oferind informații și cu privire la cel de-al doilea bănuit, respectiv un tânăr de 21 de ani, domiciliat în Mediaș.

Totodată, în cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au stabilit faptul că aceeași doi tineri sunt suspectați de săvârșirea unei alte fapte de furt, respectiv furtul în data de 12.11.2016 a unui portofel cu acte și bani din vestiarul unei societăți comerciale din Mediaș. Referitor la această faptă, partea vătămată și-a retras plângerea, motivând că și-a recuperat prejudiciul.

Împotriva minorului de 16 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În continuare, polițiștii din Mediaș efectuează cercetări pentru localizarea și prinderea celui de-al doilea bănuit.

Cercetările în acest dosar continuă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus