Minori din Avrig și Sibiu, depistați la volan Reviewed by CD on . La data de 2 iunie, în jurul orei 2300, Poliția Orașului Avrig a fost sesizată despre faptul că pe str. Eroilor din orașul Avrig, un autoturism care rula cu vit La data de 2 iunie, în jurul orei 2300, Poliția Orașului Avrig a fost sesizată despre faptul că pe str. Eroilor din orașul Avrig, un autoturism care rula cu vit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Minori din Avrig și Sibiu, depistați la volan

Minori din Avrig și Sibiu, depistați la volan

Minori din Avrig și Sibiu, depistați la volan

La data de 2 iunie, în jurul orei 2300, Poliția Orașului Avrig a fost sesizată despre faptul că pe str. Eroilor din orașul Avrig, un autoturism care rula cu viteză a tamponat alte două autoturisme ce se aflau parcate, iar ocupanții acestuia și conducătorul auto au fugit abandonând autoturismul la fața locului.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au identificat autoturismul abandonat pe carosabil, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate au stabilit că acesta a fost condus de un minor în vârstă de 16 ani, domiciliat în Avrig, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Minorul nu a fost găsit la domiciliu, iar în acest sens au fost contactați telefonic membrii familiei, fiindu-le adus la cunoștință despre aspectele legate de incidentul petrecut la data de 02.06.2020 și de asemenea, să se prezinte la sediul Poliției Orașului Avrig, alături de minor pentru continuarea cercetărilor.

          În continuare, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis (art. 335 alin. 1 Cod Penal) și distrugere ( art. 253 alin. 1 Cod Penal).

         Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Avrig.

La data de 4 iunie, în jurul orei 0010, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control în trafic, pe str. Aleea Șelimbăr din municipiul Sibiu, un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că mașina era condusă de un sibian în vârstă de 17 ani, care nu deține permis de conducere.

În continuare, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis (art. 335 alin. 1 Cod Penal).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus