Misiune pirotehnică efectuată de ISU Sibiu pe Transfăgărășan Reviewed by CD on . Astăzi, în intervalul orar 10.00-14.00, specialiști din cadrul ISU Sibiu au desfășurat o acțiune pirotehnică de derocare a unei stânci, cu o greutate de aprox. Astăzi, în intervalul orar 10.00-14.00, specialiști din cadrul ISU Sibiu au desfășurat o acțiune pirotehnică de derocare a unei stânci, cu o greutate de aprox. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Misiune pirotehnică efectuată de ISU Sibiu pe Transfăgărășan

Misiune pirotehnică efectuată de ISU Sibiu pe Transfăgărășan

Misiune pirotehnică efectuată de ISU Sibiu pe Transfăgărășan

Astăzi, în intervalul orar 10.00-14.00, specialiști din cadrul ISU Sibiu au desfășurat o acțiune pirotehnică de derocare a unei stânci, cu o greutate de aprox. 10 tone, care prezenta risc de desprindere, punând înpericol circulația rutieră, pe DN 7C Transfăgărășan, la km 132+700.
Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestei misiuni, pe toată durata desfășurării misiunii pirotehnice, s-au luat măsuri de restricționare a zonei respective pe o distanță de 2 km.
Trei pirotehnicieni și cinci pompieri din cadrul ISU Sibiu au acționat încărcătura explozivă, prin folosirea trotilului, cu dispozitiv electric de aprindere. La locul evenimentului a fost prezentă o ambulanță SMURD și o autospecială de intervenție pirotehnică.
Secția de Drumuri Naționale Sibiu asigura sprijinul logistic pentru evacuarea materialului rezultat în urma acțiunii de distrugere, iar Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu a asigurat restricționarea circulației pe durata executării acestei misiuni.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus