ISU Sibiu a găzduit etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență Reviewed by CD on . Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, a găzduit în perioada 21-23 septembrie etapa finală a Concursurilor Servici Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, a găzduit în perioada 21-23 septembrie etapa finală a Concursurilor Servici Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»ISU Sibiu a găzduit etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

ISU Sibiu a găzduit etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

ISU Sibiu a găzduit etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, a găzduit în perioada 21-23 septembrie etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.
Preț de 3 zile cei mai buni 104 pompieri din 19 județe, s-au întrecut în viteză, coordonare, îndemânare și profesionalism!
ISU Sibiu a obținut următoarele rezultate:
– Locul I – proba SCARA DE FEREASTRĂ
– Locul I – proba PISTA CU OBSTACOLE PE 100 m
– Locul III – Clasamentul General al Competiției
– Locul II – proba Individuală Cumulată Duel – Plt. adj. șef Căluțiu Ioan
– Locul II – proba Pista cu obstacole pe 100 m – individual – Plt. adj. șef Căluțiu Ioan
De asemenea, locul I, în Clasamentul General a fost adjudecat de ISU Bacău, iar locul II de ISU Bihor.
“Pentru noi, ISU Sibiu, a fost o deosebită plăcere să îi avem alături, pe cei mai buni pompieri din țară! Această competiție a fost un prilej extraodinar de a demonstra și mai ales de a ne motiva să ne pregătim continuu, zi de zi, pentru fiecare activitate pe care o desfășurăm în cadrul ISU Sibiu. Felicitări tuturor și în special lotului sportiv al ISU Sibiu pentru performanțe” transmite lt. col. Lucian Trefaș, inspector șef al ISU Sibiu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus