Motociclist depistat cu 193 km/h pe DN 1, în afara localității Porumbacu de Jos Reviewed by CD on . La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 17,30, în timp ce desfășurau activități specifice pe linia prevenirii accidentelor rutiere produse din cauza vitezei exc La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 17,30, în timp ce desfășurau activități specifice pe linia prevenirii accidentelor rutiere produse din cauza vitezei exc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Motociclist depistat cu 193 km/h pe DN 1, în afara localității Porumbacu de Jos

Motociclist depistat cu 193 km/h pe DN 1, în afara localității Porumbacu de Jos

Motociclist depistat cu 193 km/h pe DN 1, în afara localității Porumbacu de Jos

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 17,30, în timp ce desfășurau activități specifice pe linia prevenirii accidentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive, pe DN 1, în afara localității Porumbacu de Jos, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea un motociclu cu viteza de 193 km/h pe un sector de drum cu limită maximă de viteză admisă de 100 km/h.

După oprirea și verificarea persoanei în cauză, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motociclul.

În consecință, pe numele argeșeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus