Municipiul Sibiu a fost premiat pentru proiectele în domeniul mobilității velo Reviewed by CD on . Municipiul Sibiu a fost premiat pentru proiectele în domeniul mobilității velo în cadrul Forumului Orașelor Verzi, desfășurat la Brașov, în perioada 5-7 septemb Municipiul Sibiu a fost premiat pentru proiectele în domeniul mobilității velo în cadrul Forumului Orașelor Verzi, desfășurat la Brașov, în perioada 5-7 septemb Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Municipiul Sibiu a fost premiat pentru proiectele în domeniul mobilității velo

Municipiul Sibiu a fost premiat pentru proiectele în domeniul mobilității velo

Municipiul Sibiu a fost premiat pentru proiectele în domeniul mobilității velo
Municipiul Sibiu a fost premiat pentru proiectele în domeniul mobilității velo în cadrul Forumului Orașelor Verzi, desfășurat la Brașov, în perioada 5-7 septembrie. Premiul a fost preluat în numele Primăriei Sibiu de Administratorul Public Ioana Leca.
Primăria Sibiu a depus o aplicație în cadrul concursului „Premiile Orașelor Verzi” desfășurat în marja Forumului. În această aplicație a fost prezentat proiectul de amenajare a malurilor Cibinului cu piste pentru biciclete, precum și celelalte proiecte, implementate sau în curs, inițiate de administrația locală pentru extinderea infrastructurii dedicate deplasării cu bicicleta.
Juriul alcătuit din reprezentanți ai mediului academic și al sectorului non-guvernamental a analizat toate aplicațiile depuse de municipiile din România și a decis să acorde Municipiului Sibiu premiul la categoria „Mobilitate velo”.
„Premiile Orașelor Verzi” este o inițiativă a Forumului Orașelor Verzi, aflat la cea de-a treia ediție, în parteneriat cu Asociația Municipiilor din România. Acest concurs își propune să recunoască și să premieze ambițiile și eforturile orașelor de a deveni mai ”verzi”, mai sustenabile și de a reduce impactul asupra mediului.
Un reprezentant al Primăriei Sibiu a participat și la cele trei zile de ateliere ale Forumului Orașelor Verzi, desfășurat anul acesta sub tema „Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună.” pentru a cunoaște, dar și pentru a împărtăși bune practici în abordarea problemelor legate de mediul înconjurător. Scopul acestei conferințe a fost și acela de a aduce în atenția autorităților locale a celor mai bune practici, a tehnologiei de ultimă oră din domeniu și de a îi încuraja să ia măsuri cât mai bune pentru orașele și cetățenii lor.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus