Municipiul Sibiu va participa la Săptămâna Europeană a Mobilității Reviewed by CD on . Pentru al treilea an consecutiv, municipiul Sibiu va participa la Săptămâna Europeană a Mobilității care se va desfășura anul acesta în perioada 16-22 septembri Pentru al treilea an consecutiv, municipiul Sibiu va participa la Săptămâna Europeană a Mobilității care se va desfășura anul acesta în perioada 16-22 septembri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Municipiul Sibiu va participa la Săptămâna Europeană a Mobilității

Municipiul Sibiu va participa la Săptămâna Europeană a Mobilității

Municipiul Sibiu va participa la Săptămâna Europeană a Mobilității

Pentru al treilea an consecutiv, municipiul Sibiu va participa la Săptămâna Europeană a Mobilității care se va desfășura anul acesta în perioada 16-22 septembrie încurajând mersul pe jos ca măsură pentru creșterea mobilității locuitorilor și punând accent pe siguranța deplasării în trafic pe jos, cu bicicleta sau trotineta.

Primăria Sibiu, în colaborare cu partenerii săi, a pregătit câteva acțiuni care marchează adeziunea Sibiului la demersurile europene pentru creșterea mobilității. Piața Mică, strada Centumvirilor, Piața Schiller și strada Arhivelor se vor închide circulației în perioada 21 septembrie, ora 8 – 22 septembrie, ora 20. Și Piața Huet va fi inclusă ca spațiu de desfășurare a evenimentelor din program, în mai anul acesta piața fiind declarată pietonală. În zonele eliberate de mașini și redate sibienilor și turiștilor, Primăria Sibiu va organiza o serie de acțiuni care să atragă publicul în centru.

Ca și în precedenta ediție, Primăria Sibiu organizează un concurs, de data aceasta dedicat copiilor cu vârsta de până la 14 ani, iar locul de desfășurare va fi Grădina Zoologică. Sub motto-ul „Mergi pe jos! E sănătos!” concursul se va desfășura în perioada 21-22 septembrie și va consta în parcurgerea a două trasee în Zoo, însumând aproximativ 1,5 km.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus