Nereguli: Consiliul Județean Sibiu a notificat firma care distribuie produsele în programul „Lapte si corn” Reviewed by CD on . Conducerea Consiliului Județean Sibiu a luat act de neregulile semnalate de unele unități școlare în ceea ce privește distribuirea și calitatea produselor lacta Conducerea Consiliului Județean Sibiu a luat act de neregulile semnalate de unele unități școlare în ceea ce privește distribuirea și calitatea produselor lacta Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Nereguli: Consiliul Județean Sibiu a notificat firma care distribuie produsele în programul „Lapte si corn”

Nereguli: Consiliul Județean Sibiu a notificat firma care distribuie produsele în programul „Lapte si corn”

Nereguli: Consiliul Județean Sibiu a notificat firma care distribuie produsele în programul „Lapte si corn”

Conducerea Consiliului Județean Sibiu a luat act de neregulile semnalate de unele unități școlare în ceea ce privește distribuirea și calitatea produselor lactate și de panificație în municipiul Sibiu și în județ. Față de această situație, reprezentanții firmei cîștigătoare a licitației, S.C. Achiziție și Dezvoltare S.R.L. Târgu Jiu, au fost convocați vineri, 18 septembrie 2015, la sediul CJ Sibiu pentru a li se transmite lista cu problemele semnalate de la începutul anului școlar. Totodată, societatea în cauză a fost notificată în scris, potrivit prevederilor contractuale, că este obligată să remedieze toate neregulile, până la data de 21 septembrie 2015, în caz contrar urmând a se proceda la rezilierea contractului și executarea garanției de bună execuție.

„Programul lapte și corn finanțat prin intermediul Consiliului Județean cu fonduri guvernamentale este foarte important pentru noi și atragem atenția tuturor să nu se joace cu sănătatea copiilor. Dacă firma nu respectă obligațiile contractului, va suporta toate consecințele legale ce decurg din prevederile acestuia. Deja Compartimentul Corp Control al CJ Sibiu verifică pe teren, în fiecare zi, prin sondaj, dacă produsele sunt conforme și distribuția respectă angajamentele contractuale”, declară Constantin Șovăială, vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu.

Printre problemele enumerate în notificarea transmisă firmei se numără: ambalaje de proastă calitate și fragile, cornuri vechi, fărâmicioase și necoapte, lipsa avizelor de însoțire a mărfii sau produse lactate care prezentau urme de alterare (cu ambalaje dilatate).

În tot județul Sibiu distribuirea produselor în cadrul programului lapte și corn a fost câștigată în urma licitației în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în condițiile legii.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus