„Noaptea Cercetătorilor” la Sibiu Reviewed by CD on . Sibiul se alătură și anul acesta celor peste 300 de orașe din Europa, la o adevărată sărbătoare a științei. „Noaptea Cercetătorilor” va avea loc în data de 30 s Sibiul se alătură și anul acesta celor peste 300 de orașe din Europa, la o adevărată sărbătoare a științei. „Noaptea Cercetătorilor” va avea loc în data de 30 s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»„Noaptea Cercetătorilor” la Sibiu

„Noaptea Cercetătorilor” la Sibiu

„Noaptea Cercetătorilor” la Sibiu
Sibiul se alătură și anul acesta celor peste 300 de orașe din Europa, la o adevărată sărbătoare a științei.
„Noaptea Cercetătorilor” va avea loc în data de 30 septembrie 2022, începând cu ora 16.00, în spațiile Universității „Lucian Blaga”. Alături de organizatorul evenimentului, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, instituțiile partenere, Academia Forțelor Terestre, Complexul Național Muzeal ASTRA și Biblioteca Județeană ASTRA, au pregătit programe speciale și vor primi vizitatorii în sălile de bibliotecă, în laboratoarele de conservare – restaurare, în Muzeul în Aer Liber și la Cercul Militar.
Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a IX-a ediție și vă propune un program bogat și divers, pentru toate vârstele: o incursiune în lumea literelor, artei, investigațiilor medicale (în sensul științific), prezentări de tehnologii de ultimă generație, descoperiri și aplicații utile în industrie și agricultură, workshop-uri, experimente științifice, demonstrații tehnice, demonstrații cu roboți, conferințe pe teme culturale și științifice, ateliere de pictură, ateliere de traduceri, studio de jurnalism, expoziții de documente de patrimoniu, expoziții de carte, prezentări ale proiectelor derulate prin ULBS în calitate de partener sau în nume propriu.
Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus