Noi oportunități de investiții la Mediaş Reviewed by CD on . Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu Marcel Luca a participat luni, 31 octombrie 2016, la forumul ”Parteneriate pentru dezvoltarea României: Potențialul Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu Marcel Luca a participat luni, 31 octombrie 2016, la forumul ”Parteneriate pentru dezvoltarea României: Potențialul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Noi oportunități de investiții la Mediaş

Noi oportunități de investiții la Mediaş

Noi oportunități de investiții la Mediaş

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu Marcel Luca a participat luni, 31 octombrie 2016, la forumul ”Parteneriate pentru dezvoltarea României: Potențialul strategic al rețelei de parcuri și terenuri industriale”. Evenimentul a avut loc la Camera de Comerț și Industrie a României.

La forum au fost prezenţi viceprim-ministrul Vasile Dîncu, viceprim-ministrul Costin Borc, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României Mihai Daraban, reprezentanți ai autorităților publice locale și ai unor firme cu capital românesc și străin.

În cadrul forumului s-au dezbătut posibilitățile pe care le au UAT-urile în acest moment de a pune la dispoziția investitorilor terenuri pentru dezvoltarea de noi investiții, în primul rând pentru organizarea de parcuri industriale.

”La această primă întâlnire, municipiul Mediaș a prezentat o ofertă referitoare la o suprafață de teren care corespunde din toate punctele de vedere pentru dezvoltarea unor investiții. Urmează să se organizeze intâlniri regionale unde un număr cât mai mare de UAT-uri să vină cu un număr căt mai mare de oferte. O altă temă dezbătută în cadrul forumului a fost cea legată de reorganizarea administrativ teritorială, iar participanții au cerut urgentarea apariției legii parteneriatului public privat care ar putea să susțină din punct de vedere financiar dezvoltarea de parcuri industriale, dar și accelerarea organizării învățământului profesional dual. Astfel de investiții sunt extrem de necesare pentru dezvoltarea localităților și pentru crearea de noi locuri de muncă ” a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Luca.

În cadrul întâlnirii a fost prezentată o primă tranșă de terenuri și clădiri în domeniul industrial, catalizând dialogul dintre autoritățile locale și sectorul dezvoltare-imobiliar interesat în investiții și a fost prezentată strategia de dezvoltare teritorială a României.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus