Lucrările de investiții continuă la Mediaș Reviewed by CD on . În acest moment, în municipiul Mediaș se lucrează pe 26 străzi la modernizarea infrastructurii rutiere. Pe majoritatea străzilor lucrările sunt în grafic, însă În acest moment, în municipiul Mediaș se lucrează pe 26 străzi la modernizarea infrastructurii rutiere. Pe majoritatea străzilor lucrările sunt în grafic, însă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Lucrările de investiții continuă la Mediaș

Lucrările de investiții continuă la Mediaș

Lucrările de investiții continuă la Mediaș

În acest moment, în municipiul Mediaș se lucrează pe 26 străzi la modernizarea infrastructurii rutiere. Pe majoritatea străzilor lucrările sunt în grafic, însă au fost înregistrate unele întârzieri din cauza relocării conductei de gaz metan pe străzile Verii, Vâlcelii, Primăverii, dar și din cauza conductei de canalizare menajeră pe strada Păcii.

„Am purtat discuții intense pentru ca aceste lucrări să fie executate într-un ritm mai alert, astfel încât municipalitatea să înceapă modernizarea străzilor. 95% dintre străzile Mediașului au infrastructură de apă – canal, iar în ultimii 4 ani au fost modernizate peste 50 de străzi din municipiu. Nu am început lucrările de reabilitare a străzilor principale pentru că așteptăm finalizarea lucrărilor de apă-canal. Așa cum prevede și strategia de dezvoltare, în 2015 municipalitatea va aloca toate resursele pentru modernizarea străzilor“, a declarat primarul Teodor Neamțu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus